lauantai 28. toukokuuta 2011

Aarimaa: itäneet ja käännetyt 2

Aarimaa on kokonaan käännetty, kitketty ja penkeiksi muotoiltu. "Kokonaan kitketty" on tosin on melko suhteellista, koska jatkuvasti putkahtelee juolavehnän ym. versoja.

Tuliunikko on sirkkataimella, myös kosmoskukkaa on alkanut itää. Sinisievikki, silkkikukka, kesämalvikki ja yksi mysteerikukka eivät ole itsestän vielä merkkejä antaneet, mutta odotellen... Pellava posottaa hirmuista vauhtia, ja kehäkukkakin näyttänyt elonmerkkejä.

Porkkanaa on itänyt pari hassua, sen sijaan palsternakasta tuntuu itäneen jok ikinen siemen, mikä näkyy isoina sirkkataimen tuppoina säännöllisin välein (koska kylvin siemeniä aina pinon puolen vaaksan välein). Siirsin sitten muutaman taimen kolmanteen riviin. Myös nauris on itänyt, mutta valitettavasti pikkutaimet on kaikki ötökän syömiä :( Punajuurta laitoin pari päivää sitten yhden rivin lisää, vielä ei ole taimi näkynyt.

Härkäpavuista ensin kylvetyt ovat taimettuneet!!! Muita vielä odotellessa. Tänään kylvin myös kaksi kaksoisrivillistä penkkiä (joista toinen vajaamittainen) sokerihernettä. Silpoydinherneetkin voisi kylvää lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti