lauantai 24. huhtikuuta 2010

Hankintoja...

Käytiin Hongkong-tavaratalossa taas, kun se on kävelymatkan päässä. Piti vain pieni pussi taimimultaa ottaa kyytiin, mutta piru vie olivat laittaneet heti oven viereen houkuttimeksi istukassipuleita. Vieläpä monta eri sorttia! Mukaan tarttui valko-, kelta-, puna- ja hopeasipulia, sekä pitkulaista keltasipulia ja salottisipulia. 1,95 euroa pussi, ja pussissa viitisenkymmentä pikkusipulia (250 g). Eihän mun edes pitänyt sipulia laittaa tänä vuonna!!

Taimimullan kanssa kävikin vähän huonommin, kun kaikki pikkupussit oli myyty loppuun. Otettiin sitten hillitön 30 l säkki Kekkilän taimimultaa kun puoliso lupasi kantaa sen kotiin. Sitten kun taimimultaa pitää "ohentaa" hiekalla että siitä saa kylvömultaa, säkki ei ihan helposti tyhjene. Ärgh.

Eikä tässä kaikki. 3,5-vuotiaamme oli eräs päivä ilmoittanut, että orvokki on hänen lempikukkansa (liekö ollut edes tietoinen miltä orvokki näyttää). Honkkarissa oli pihalla orvokintaimia myynnissä, ja kysyin otetaanko. Lapsonen tietenkin myöntyy äitin villityksiin, joten otettiin yksi 10 kpl kennosto keltaisia orvokeita. Valitettavasti ulkolaista F1-sorttia, kun suomalaiset oli niin huonokuntoisia. Ja hintaa huikeat 2,95 euroa. Pitäs vielä jonnekin istuttaa, kun vaan keksis että minne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti